Cégünk 2007 óta van jelen Magyarországon. A történet úgy kezdődött, hogy egyre több olyan gasztronómiai műhely, kiemelkedő étterem és jó séf lett itthon is, akik nemcsak igényelték, de elengedhetetlennek tartották a jó alapanyagokat ahhoz, hogy konyháik kiemelkedővé, iránymutatóvá válhassanak. Sajnos ezen kiváló alapanyagok beszerzése problémát jelentett. Josef Hauck a Meat&More egykori tulajdonosa felfigyelt erre a lehetőségre, amikor heti szinten már több étterem tulajdonosa, séfe járt ki hozzá a bécsi húspiacra árut beszerezni.
Első évben a Meat&More közvetlenül szállított Magyarországra, az itteni piacért és ügyfelekért én lettem a felelős. Célunk a kezdetek óta, hogy minden hazai ügyfél is pontosan olyan minőségű termékeket, árat és kiszolgálást kapjon, mint egy bécsi ügyfél!
Egy év után az a megállapodás született közöttünk, alakítsunk saját céget, és ő továbbra is mindenben támogat.
Ügyfeleink kérésére 2012-ben kerestünk egy másik partnert, aki a friss húsok mellett ellát minket friss hallal, zöldséggel, gyümölccsel, különlegesebb húsáruval. Ez a salzburgi székhelyű cég az R&S Gourmet Express. Ők legtöbb terméküket a párizsi Rungisról szerzik be és a csúcsgasztronómia egyik legnagyobb beszállítói Ausztriában.
2012-ben a Meat and more-t megvásárolta a Wiesbauer Gourmet. Így egy még nagyobb, még profibb és még megbízhatóbb partnert kaptunk. A Wiesbauer Gourmet az osztrák Wiesbauer cégcsoport tagja, mely kifejezetten éttermek, szállodák kiszolgálására alkult. Jelen van az osztrák közétkeztetésben is, tehát nem kizárólag a csúcsgasztronómia ellátója, hanem minden rétegnek kínál megfelelő termékeket. Bízunk benne, hogy egyre több olyan hely van Magyarországon is, amelynek minőségi alapanyagokra, és így ránk van szüksége!
2021-ben cégstruktúránk átalakult, Englender Krisztinával társultunk. Az óta a cégvezetői feladatokat Krisztina látja el.
Pollok Rita és Englender Krisztina